WNL Opiniemakers

Afleveringen
40:00

18 oktober 2016

3,0 18 x
18 oktober 2016 van WNL Opiniemakers is uitgezonden op dinsdag 18 oktober 2016 om 21:20 uur en was te zien op NPO 2.
33:34

11 oktober 2016

4,0 103 x
Opiniemaker Jan Dijkgraaf bespreekt discriminatie en racisme met Paul Tang, Pieter Heerma en Raja Felgata.
30:22

4 oktober 2016

3,0 53 x
Te gast zijn Jean Dohmen, Mona Keijzer, Marianne van den Anker en Martin Sitalsing. Ze hebben het over de opvoedweek.
30:12

27 september 2016

3,0 73 x
27 september 2016 van WNL Opiniemakers is uitgezonden op dinsdag 27 september 2016 om 21:20 uur en was te zien op NPO 2.
30:20

20 september 2016

3,0 12 x
Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.
Archief
Over TVUitzendingGemist.nl

De beste programma's kijk je op TVUitzendingGemist.nl wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

TVUitzendingGemist.nl maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.