Keuringsdienst van Waarde

Afleveringen
24:05

Verse tonijn

4,0 32 x
Populairder dan ooit en we lusten ze rauw. Netjes gesneden plakjes sashimi-tonijn. Op het menu van ieder lokaal sushi-restaurant of wokpaleis. Altijd mooi rood van kleur en daarom vers. Populairder dan ooit en we lusten ze rauw. Netjes gesneden plak...
24:25

Bacon

4,0 53 x
Het is vet en zit aan een varken. Bacon, ontbijtspek of pancetta. Het ene kost een schijntje, de ander is weer schreeuwend duur. Maar wat is het verschil? Het is vet en zit aan een varken. Bacon, ontbijtspek of pancetta. Het ene kost een schijntje, ...
24:12

Sambal

3,0 83 x
Bekend van de Chinees of thuis op de boterham met pindakaas. Sambal oelek. Van oorsprong Indonesisch. Bekend van de Chinees of thuis op de boterham met pindakaas. Sambal oelek. Van oorsprong Indonesisch. Maar wat is toch die hete rode saus uit het g...
25:36

Bolognese

3,0 21 x
Wie kent de smaak niet van de groene zakken chips. Bolognese. Maar je hebt natuurlijk ook pasta Bolognese. Wat hebben zij eigenlijk met elkaar te maken? Wie kent de smaak niet van de groene zakken chips. Bolognese. Maar je hebt natuurlijk ook pasta ...
30:00

Volkoren

4,0 51 x
De Keuringsdienst duikt in brood. Niet in witte, maar in bruine boterhammen. Volkoren om precies te zijn. Maar wat is volkoren? De Keuringsdienst duikt in brood. Niet in witte, maar in bruine boterhammen. Volkoren om precies te zijn. Donker en gezon...
Archief
Over TVUitzendingGemist.nl

De beste programma's kijk je op TVUitzendingGemist.nl wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

TVUitzendingGemist.nl maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.